Arkiv & historik, Metallprodukter i Edsbyn

2019 september

Vi söker erfaren Svetsare!

Är du noggrann och flexibel? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god arbetsmiljö, härlig gemenskap och vara delaktig i utveckling och tillverkning?
​​​​​​​Då kommer denna tjänst på Metallprodukter att passa dig perfekt!
2019 maj

Vi tar ut svängarna... 

...och kan nu stolt presentera att vi efter vårt senaste förvärv erbjuder rörbockning och maskinbearbetning inom våra väggar. 
Tack vare våra specialister inom området samt vår välanpassade maskinpark, kan vi hjälpa Dig med allt i från idé, till 3D ritning och färdig produkt. 
​​​​​​​
Välkommen med din förfrågan till Lennart som är vår kund-ansvarige offertingenjör inom rörbockning och maskinbearbetning. 
Lennart Kraft  
​​​​​​​lennart.kraft@metallprodukter.com
076-146 43 20
2016 mars

Metallprodukter i Edsbyn flyttade hela sin fabrik

Investerade runt 15 miljoner.
Metallprodukter i Edsbyn började för snart två år sedan att flytta hela sin fabrik. Företaget köpte två av Allmogefönsters tidigare fyra byggnader och byggde dessutom ut med 1 000 kvadratmeter. I dag har företagets 22 anställda börjat landa i de nya lokalerna. 
Reportage av Hela Hälsingland/Mittmedia.
2015 okt

Kampanjdag för Teknikcollege i Edsbyn

Voxnadalens gymnasium i Edsbyn vill uppmärksamma och visa bredden av teknisk utbildning. Därför ordnar man varje år en kampanjdag för Teknikcollege på skolan. I år blev det dessutom en invigning av skolans nya svetslokaler.
Dagen avslutades med invigning av de nya svetslokalerna vid Hantverkargatan. Invigningsceremonin hölls av Hans Nohrlander, som är en av lokalens ägare och VD för Metallprodukter samt Christer Andersson rektor på Voxnadalens gymnasium.
  • industriprogrammet
  • industriprogrammet2
  • invigning-skolan